Onze methodes

The Bridge heeft verschillende methodes ter beschikking om op een efficiënte, creatieve en vaak ook leuke manier te werken aan het bereiken van uw doelstellingen. Hieronder een korte introductie.

Early Stage Business Planning

Early Stage Business Planning is een verzameling methodes om in een vroeg stadium alle belangrijke aspecten van het ontwikkelen van nieuwe business  in kaart te brengen. Het gebruiken van eenzelfde format in alle stadia van het innovatieproces heeft vele voordelen: zo kunt u in een vroeg stadium ‘goedkope fouten’ maken (in plaats van ‘dure fouten’ later in het proces) en kunt u eenvoudiger prioriteren.

New Business Search

Met new business search mobiliseren we een intern en extern netwerk om nieuwe kansen in kaart te brengen voor uw business. Door deskresearch en interviews met experts krijgen we outside-in zicht op het speelveld en de mogelijkheden en helpen wij u in het prioriteren van en binnen deze kansen.

Shared Expertise

Shared Expertise is een set van methodieken waarin u expert-opinies gebruikt om snel hoogwaardige inzichten en ideeën te verkrijgen, of deze te kunnen beoordelen. Deze experts kunnen afkomstig zijn uit de brede (internationale) omgeving van uw bedrijf of uit uw bedrijf zelf. Hier is veel kennis en ervaring aanwezig is die (nog) niet optimaal wordt benut.

Techverkenners

De wereld van de technologie ontwikkelt zich in een razend tempo; voordat de huidige technologie haar voorganger heeft vervangen, wordt alweer plaats gemaakt voor een nieuwe. De vraag is: welke technologie moet u volgen? Wat betekent een nieuwe ontwikkeling voor uw organisatie? Met de Techno Trends maakt The Bridge u wegwijs in de wereld van nieuwe technologie en helpen wij u bepalen welke ontwikkelingen voor uw bedrijf essentieel zijn en welke u beter kunt laten liggen.

Customer Journey

De Customer Journey is een intensief traject waarin we op zoek gaan naar (latente) behoeften en wensen van uw huidige of toekomstige klanten. Dit doen we door ons te verdiepen in deze doelgroep en ter plekke te zien en te horen wat hen bezighoudt.

Business Model Spel

Het Business Model Spel is een interactieve en competitieve workshop waarin u met een groep mensen ideeën ontwikkelt voor de vernieuwing van uw huidige businessmodel of voor de ontwikkeling van hele nieuwe business- of verdienmodellen.

Innovation Climate scan

Een ICS geeft precies aan waar het klimaat voor innovatie voor verbetering vatbaar is. ‘Hebben we te weinig creativiteit, of hebben we juist te weinig doorzettingsvermogen bij implementatie?’ ‘Maken we wel voldoende tempo, of zijn we juist niet geduldig genoeg? Weten aan welke van deze tegengestelden gewerkt moet worden, maakt interventies veel succesvoller.

Personality Poker

Personality Poker is de snelste, makkelijkste en waarschijnlijk leukste persoonlijkheidstest die er in de markt te krijgen is. Al meer dan 100.000 mensen uit Fortune 500 companies van over de hele wereld hebben inmiddels Personality Poker gespeeld om groei en innovatie te stimuleren in hun organisatie.

Versnellingskamer

De Versnellingskamer is een elektronisch vergadersysteem, speciaal ontwikkeld om vergadersessies, brainstorms en besluitvorming te versnellen. Zie ook www.versnellingskamer.nl.

Meer informatie? Neem contact met ons op.
033 467 74 70