Benut kansen van digitalisering en nieuwe technologie

Technologische innovaties volgen elkaar in hoog tempo op en ontwrichten bestaande business modellen. U vraagt zich af wat dit voor uw bedrijf gaat betekenen. Hoe u technologie kunt inzetten om ook morgen waarde te blijven creëren voor uw klanten en uw bedrijf te laten groeien. Wij verkennen de mogelijkheden voor innovatie met technologieën die disruptief zijn voor uw bedrijf. En slaan we de brug naar de business van morgen door nieuwe producten, diensten, business- en verdienmodellen te ontdekken, te ontwikkelen en te realiseren.

Dat vraagt om een andere manier van kijken naar uw bedrijf. Door conceptueel te werken en te denken vanuit het perspectief van de klant en de vertaalslag te maken naar de mogelijkheden voor innovatie die nieuwe technologieën bieden. Gericht op de bijdrage aan uw bottom-line resultaat. Creatief, innovatief en uiteraard volstrekt onafhankelijk. Wij beschikken daartoe over de juiste kennis en vaardigheden en maken gebruik van bewezen methoden. Daarnaast investeren wij in onderzoek naar technologie binnen diverse markten en sectoren. En beschikken wij over een netwerk van technologie partijen waarmee wij innovaties realiseren. En daar profiteert u van. Hadden we tenslotte al verteld dat het ook gewoon leuk is om met ons te werken?

Meer informatie? Neem contact met ons op.
033 467 74 70
innovation-types

Maak kennis met nieuwe technologie

Technologie wordt steeds belangrijker, maar u heeft het gevoel dat technologische innovaties sneller gaan dan uw organisatie kan bijbenen. Wij geven u inzicht in de technologieën die nu disruptief zijn voor bedrijven en inspireren uw organisatie met de toepassingen daarvan die voor u relevant zijn. Niet door er alleen naar te luisteren, maar door ze zelf te ervaren en te ontdekken wat ze voor u kunnen betekenen.

opportunities

Innoveer met nieuwe technologie

Aangejaagd door technologische ontwikkelingen veranderen klantvragen en daarmee businessmodellen in hoog tempo. Hoe zorgt u ervoor dat uw dienstverlening relevant blijft en de rol die technologie daarin speelt benut? Wij vertalen daarvoor de percepties, behoeften, doelen en ambities van uw klanten naar concrete innovaties met technologie. Toetsen de haalbaarheid. En begeleiden de realisatie van conceptueel ontwerp tot eerste pilot en tastbaar resultaat met de juiste partners.

innovation-realisation

Integreer technologie in uw strategie

Nieuwe technologische innovaties hebben onmiskenbaar invloed op uw klanten en daarmee uw strategie. U vraagt zich af of uw meerjarenstrategie vanuit dit perspectief nog actueel is. Wij geven u inzicht in de voor uw bedrijf relevante technologische trends en de concrete stappen die u de komende jaren kunt zetten om veranderingen om te zetten in kansen en uw strategie bij te sturen.