Hoe versnel ik creatieve processen en besluiten?

Om creatieve sessies en besluitvorming te versnellen combineren wij onze expertise in het begeleiden van deze processen met krachtige software. Die combinatie stelt ons in staat om in zeer korte tijd veel ideeën, kennis en meningen te verzamelen over een vraagstuk. Deze vorm is bij uitstek geschikt voor creatieve processen over innovatie en om gevoelige of ingewikkelde onderwerpen bespreekbaar te maken en snel tot de kern van de problematiek te komen. Wij noemen dit de Versnellingskamer.

Een Versnellingskamer vindt plaats onder leiding van een ervaren procesbegeleider. Iedereen kan tegelijkertijd real-time via de software zijn of haar kennis delen, reageren op de onderwerpen die aan bod komen en over bepaalde punten stemmen. Omdat de resultaten ook direct zichtbaar kunnen zijn kan er echt over de inhoud worden gediscussieerd. Dat kan anoniem. Mensen kunnen dus ongeremd reageren en het proces wordt niet gehinderd door dominante deelnemers. Dat zorgt voor een hoge participatie, creativiteit en out-of the-box-denken. Uiteraard maken wij daarbij altijd gebruik van de modernste apparatuur en beschikken wij over voldoende technische kennis voor een probleemloze sessie.

"Aan welke criteria moet ons facilitair bedrijf in de toekomst voldoen?"

Ton Bernts, manager Facilities bij Alliander

Alliander

"Wat zijn onze beste ideeën voor nieuwe producten en diensten op gebied van zorg?"

Michiel Bonte, business manager Healthcare bij Ricoh

Ricoh

Meer informatie? Neem contact met ons op.
+31(0)615480414

Bekijk de Versnellingskamer

"Wat zijn de gevolgen van het reductiebeleid voor antibiotica voor diergezondheid en dierenwelzijn?"

Raad voor Dierenaangelegenheden

RDA

 

"Hoe kan de contractbeheersing bij truck- en trailerparkings van het Havenbedrijf Rotterdam worden geprofessionaliseerd?"

Havenbedrijf Rotterdam N.V.

Port of Rotterdam