Cordence Worldwide

The Bridge is een organisatie met stevige roots in de BeNeLux, maar ook met internationale ambities als partner van het exclusieve Cordence Worldwide. Dit is een vooraanstaande groep onafhankelijke adviesbureaus uit de Verenigde Staten, Europa, China, Japan, Singapore, Australië, Brazilië en Verenigde Arabische Emiraten, die in een partnerschap met elkaar verbonden zijn.

Alle leden delen dezelfde visie op het adviesvak en de aanpak van vraagstukken. Dat biedt de basis voor een effectieve samenwerking in nationale en internationale opdrachten. Dat is ook wat onze opdrachtgevers vragen. Met dit partnerschap is The Bridge in staat om internationale opererende opdrachtgevers nog beter te ondersteunen. Ook kunnen wij opdrachtgevers van onze partners adviseren en begeleiden bij activiteiten in Nederland.

Via de strategische partnerschap met Cordence Worldwide hebben wij direct toegang tot 2.500 adviseurs. Hierdoor kunnen specifieke vragen in relatie tot verschillende culturen, werkwijzen, wetgevingen en talen worden beantwoord. Dit betekent dat The Bridge kennis en kunde uit de Verenigde Staten, Europa, China, Japan, Singapore, Australië, Brazilië en Verenigde Arabische Emiraten voor u kan mobiliseren.

Meer informatie? Neem contact met ons op.
033 467 74 70